INFORMACIÓ

A l'apartat d'amunt teniu les diverses etiquetes d'aquest Blog, que us serviran per a trobar el divers material de la campanya.

Si voleu enviar-nos qualsevol article d'opinió, podeu fer-ho a: tarragonaactiva@gmail.com i serà penjat a l'apartat d'opinió.

Per Adherir-vos com a entitat a la campanya, envieu-nos un mail amb la notificació corresponent a tarragonaactiva@gmail.com

08 d’octubre 2008

Polémica en Tarragona por una celebración fascista el 12-O

EL PAIS

JESÚS GARCÍA - Barcelona - 08/10/2008

Alianza Nacional ha sembrado la discordia en Tarragona. Este partido político, filofascista y de sesgo xenófobo, ha decidido que sus seguidores en toda España celebren allí el Día de la Hispanidad. La manifestación por el 12-O fue comunicada hace dos semanas a la Subdelegación del Gobierno en Tarragona, que, a la espera de recibir los informes policiales, no ha puesto ninguna objeción. El Ayuntamiento de Tarragona, por su parte, se opone a la marcha porque considera que es un "alegato a la intolerancia", relató ayer a este diario la portavoz del gobierno municipal, Begoña Floria.

La subdelegación asume que Alianza Nacional podrá recorrer las calles, porque es un partido legal y es "muy difícil" que los informes policiales desaconsejen la celebración por temor a disturbios. La marcha comenzará a mediodía en la plaza Imperial Tarraco. Para colmo, grupos antifascistas liderados por el grupo independentista Endavant han programado a la misma hora una contramanifestación. El objetivo de la policía es evitar que los seguidores de ambos bandos se encuentren.

3 comentaris:

tarragonaactiva ha dit...

Grupos antifascistas liderados por Endavant?? Vull desmentir al 100% això. Que quedi clar

Marc Casa ha dit...

Nazis i feixistes colla de fills de puta! FORA DE TARRAGONA COBARDS!

Ni a Catalunya Ni Enlloc!

Visca Tarragona, Visca Catalunya

MORT AL NAZISME I AL FEIXISME!

||*||

Anònim ha dit...

liderados por endavant... jajajja

mira que arriben a ser beneïts. es que no s'enteren de res.

fixa't en aquest article del mundo de fa uns mesos:

http://www.elmundo.es/suplementos/campus/2008/511/1204128262.html

defineixen a la Cajei com el ala más radical "d'izquierda republicana" ??¿¿¿

i es nota que al fer l'article van fent retalla i enganxa d'aquí i d'allà segons els sembla en cada moment sense parar gaire atenció a les organitzacions que descriuen.

un altre critica que s'ha de fer taxativament a la premsa es que posin al mateix sac a organitzacions d'esquerres suposadament "extremes" o "radicals" al mateix sac que la extrema dreta que fomenta el racisme. és un argument irreal, però el cas és que molta gent s'ho creu. s'ha de posar la realitat sobre la taula, que la gent sigui conscient que no és el mateix, que és una manipulació de la premsa de dreta i d'esquerra reformista (la immensa majoria, vaja).

salut i ánims a la gent de tarragona!

PS. he fet un altre comentari llarg i tostón al post anterior.