INFORMACIÓ

A l'apartat d'amunt teniu les diverses etiquetes d'aquest Blog, que us serviran per a trobar el divers material de la campanya.

Si voleu enviar-nos qualsevol article d'opinió, podeu fer-ho a: tarragonaactiva@gmail.com i serà penjat a l'apartat d'opinió.

Per Adherir-vos com a entitat a la campanya, envieu-nos un mail amb la notificació corresponent a tarragonaactiva@gmail.com

07 d’octubre 2008

Tot Tarragona 07/10/2008

L’Alcalde de Tarragona no convocarà la Junta Local de Seguretat, tot i la petició realitzada pel PP, davant la manifestació convocada per Alianza Nacional el 12 d’octubre

Josep Fèlix Ballesteros ha dit que “no farem aquesta Junta ja que seria una manera de magnificar l’acte”.
Per tal de fer front a la “possible concentració d’ultradretans”, l’Alcalde ha comunicat que s’ha posat tot el dispositiu municipal en guàrdia per evitar qualsevol incident o aldarull, i ha afegit que “si continuem esmentant la concentració el que aconseguirem és fer un efecte crida, nosaltres hem traslladat un informe, per tal d’evitar incidents; tractem el tema amb molta prudència”, ha reiterat Ballesteros.
D’altra banda i segons ha pogut saber TT, finalment el concert de rock amb grups d’ideologia neonazi es realitzarà en un recinte privat, amb aforament limitat i reservat a militants i afiliats d’Alianza Nacional (partit que té la seva seu a Tarragona, a una nau indeterminada d’un polígon industrial indeterminat).
Per la seva part, la Subdelegació de Govern, està a l’espera de l’informe del cossos policials, el que com a molt, podria suposar un canvi “d’escenari” de la manifestació, en principi convocada pel diumenge 12–O a les 12 del migdia de la Plaça imperial Tarraco.
Recordem que el partit “neofeixista” ha convocat aquesta concentració a Tarragona i que serà de caire estatal, amb motiu del dia de la “Hispanidad”. Pel que s’espera que a la nostra ciutat hi arribin militants d’extrema dreta procedents de tot l’Estat Espanyol.
Per la seva part, agrupacions independentistes i antifeixistes mantenen la seva convocatòria a les 11:30 a l’Estàtua dels Despullats, per protestar per aquesta manifestació, mentre que la totalitat de partit polítics democràtics han expressat el seu rebuig a la mateixa.