INFORMACIÓ

A l'apartat d'amunt teniu les diverses etiquetes d'aquest Blog, que us serviran per a trobar el divers material de la campanya.

Si voleu enviar-nos qualsevol article d'opinió, podeu fer-ho a: tarragonaactiva@gmail.com i serà penjat a l'apartat d'opinió.

Per Adherir-vos com a entitat a la campanya, envieu-nos un mail amb la notificació corresponent a tarragonaactiva@gmail.com

04 d’octubre 2008

Carta a l'Alcalde

Vull dirigir-me a vostè, alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, com a ciutadà per expressar la mes enèrgica repulsa a la manifestació feixista que ha autoritzat a Tarragona el proper 12 d’octubre, malnomenat Dia de la Hispanidad , o de la Raza.
¿Com es possible que un representant d’un partit i govern democràtic permeti que uns feixistes, autoanomenats Alianza Nacional, que porten la bandera nazi, mostren punys americans de ferro, porten tatuada l’esvàstica arreu i firmen pancartes racistes i xenòfobes, vinguin a la nostra ciutat escortats per la policia, que lluny de vetllar per la nostra seguretat permeten una desfilada nazi pels carrers de la nostra ciutat; humiliant, amenaçant i insultant als residents de Tarragona?
¿Perquè aquesta benevolència cap a aquest grups que fan apologia del nazisme? ¿ Potser no s’hi va fixar qui convocava la manifestació? Diversos comunicats de la policia asseguren que es tracta d’un grup radical, d’extrema dreta de caràcter nacionalsocialista,que fomenten l’odi al desconegut, la xenofòbia, l’homofòbia o la superioritat d'una raça vers una altra.Voldria fer una crida a les autoritats, en concret a vostè , Josep Fèlix Ballesteros, com alcalde de Tarragona, per evitar aquest tipus d’actes, que sol serveixen per trencar amb la pau i la bona convivència dels ciutadans de Tarragona. Penso que ja tenim prous problemes a la nostra ciutat, com per fomentar-ne de nous; com l’odi , la intolerància, la discriminació... permetent manifestacions d’aquest caràcter als nostres carrers.
Per això espero una actuació coherent i contundent de la seva part , prohibint aquest acte xenòfob. Mostrant així el seu rebuig rotund a l’extrema dreta i als feixistes, i també per no donar peu a posteriors denuncies per la permissivitat i complicitat de les institucions cap aquests grupuscles.