INFORMACIÓ

A l'apartat d'amunt teniu les diverses etiquetes d'aquest Blog, que us serviran per a trobar el divers material de la campanya.

Si voleu enviar-nos qualsevol article d'opinió, podeu fer-ho a: tarragonaactiva@gmail.com i serà penjat a l'apartat d'opinió.

Per Adherir-vos com a entitat a la campanya, envieu-nos un mail amb la notificació corresponent a tarragonaactiva@gmail.com

11 d’octubre 2008

Vallés denuncia amenaces de mort

EL PUNT
dissabte, 11 d'octubre de 2008

El líder d'AN, Vicent Vallés, va revelar ahir al web del grup haver estat objecte d'«amenaces de mort», que ja ha denunciat a la policia. El vehicle de treball de Vallés hauria aparegut dimecres al vespre, segons ell, pintat amb un esprai, on destacava la paraula «localizado» amb un cercle i una diana. El partit també carrega contra «els antiespanyols d'ERC» per haver criticat el permís a la seva manifestació, i haver «prefabricat un muntatge contra AN». Segons el web, a AN «no hi ha catalanofòbia», i ERC planeja «possibles incidents que seran executats pels seus cadells». «El partit del nan que es reunia a jugar a cartes amb ETA hauria de ser il·legalitzat perquè promou l'odi a Espanya», diuen.

CONCERT «PATRIOTA» AVUI A LA CIUTAT
Les joventuts d'Alianza Nacional, entretant, han organitzat per a avui a les nou de la nit un concert de «música patriota i identitària», segons la seva definició, «en un polígon de la perifèria de Tarragona», denunciaven ahir diverses webs antifeixistes, que alerten: «la nit del dia 11 tindrem per la zona grups d'skinheads nazis vinguts de tot l'Estat, amb el risc i el perill que això implica». L'acte el confirmen els mateixos organitzadors a internet, que anuncien l'actuació dels grups Hijos del Odio, Más que Palabras i Legittima Offesa, i demanen que es confirmi assistència amb un mail o amb una trucada avui a partir del migdia a un número de telèfon mòbil.