INFORMACIÓ

A l'apartat d'amunt teniu les diverses etiquetes d'aquest Blog, que us serviran per a trobar el divers material de la campanya.

Si voleu enviar-nos qualsevol article d'opinió, podeu fer-ho a: tarragonaactiva@gmail.com i serà penjat a l'apartat d'opinió.

Per Adherir-vos com a entitat a la campanya, envieu-nos un mail amb la notificació corresponent a tarragonaactiva@gmail.com

04 d’octubre 2008

Feixistes, ni a Tarragona , ni enlloc.

Aquest diumenge 12 d’octubre a les 12h hi ha convocada una manifestació del grup feixista Alianza Nacional, que surt de la Plaça Imperial Tarraco de Tarragona. Es tracta d’una manifestació d’ultradreta emparada legalment pels nostres governants.
L’any passat , el diumenge 11 de novembre Carlos Palomino, un noi de Vallecas de 16 anys, va ser assassinat quan es dirigia a mostrar el seu rebuig a la manifestació xenòfoba que havia convocat el partit feixista Democracia Nacional. Un nazi que acudia a la convocatòria el va apunyalar, i va deixar greument ferit a un altre company.
Amb l’existència d’aquests grupuscles, moltes persones sofreixen agressions per part de neonazis. És increïble que facin falta víctimes perquè surti a la llum que són ultres violents, racistes, xenòfobs, homòfons i un llarg etc... El govern i els ajuntaments estan permetent directament la seva expansió, legalitzant les seves manifestacions i mirant cap a un altre costat davant l’augment de les agressions de caire feixista.
Per tot això, i perquè els feixistes es manifestaran impunement pels nostres carrers sota el paraigües de les institucions, us cridem a venir amb nosaltres a l’Estàtua dels Despullats per mostrar el nostre rebuig.
Perquè el govern i les institucions no ens escolten. Perquè el millor homenatge a les víctimes és seguir alçant les nostres veus contra el feixisme i la xenofòbia.
El diumenge 12 d’octubre ens veiem a les 11.30 a l’Estàtua dels Despullats de Tarragona.
No passaran!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Anims! desde Menorca. Aqui ho tenim molt negre sobretot a Ciutadella que l´ajuntament tenim el PP/UPCM un pacte entre el centre dreta i lextrema dreta.

realipc ha dit...

Prou problemes tenim a aquesta ciutat per solucionar que només falta que això.
Gràcies senyor Ballesteros per consentir el concurs de castells i al cap de 7 dies permetre una concentració feixista; una gran imatge per la ciutat i per Catalunya .