INFORMACIÓ

A l'apartat d'amunt teniu les diverses etiquetes d'aquest Blog, que us serviran per a trobar el divers material de la campanya.

Si voleu enviar-nos qualsevol article d'opinió, podeu fer-ho a: tarragonaactiva@gmail.com i serà penjat a l'apartat d'opinió.

Per Adherir-vos com a entitat a la campanya, envieu-nos un mail amb la notificació corresponent a tarragonaactiva@gmail.com

07 d’octubre 2008

La Subdelegació autoritza la manifestació "neofeixista" del proper 12 d’octubre mentre l’Ajuntament mostra el seu rebuig

www.tottarragona.cat
Pitu Tarrasa :: 06/10/2008 :: 20:00h

Cartell de la manifestació anti-feixista i cartell de la manifestació d'Alianza Nacional
Cartell de la manifestació anti-feixista i cartell de la manifestació d'Alianza Nacional

Fonts de la Subdelegació del Govern han manifestat a TT, que autoritzen la manifestació d’Alianza Nacional, ja que es tracta d’un partit legalitzat i que per tant s’ha de preservar el seu dret a manifestar-se, tot i que estan a l’espera de l’informe de seguretat dels cossos policials. Malgrat això, dubten que es “denegui la manifestació".

Per la seva part, l’Ajuntament de Tarragona ha qualificat la manifestació d’anti-democràtica i ha afegit que pot alterar la convivència pacífica. Per aquest motiu l’Alcalde ha demanat a la Subdelegada del Govern, Teresa Pallarès, que “es miri amb molta cura la convocatòria, per tal de poder desautoritzar-la”.

D’altra banda, la portaveu del PSC, Begoña Floria, ha dit que l’Ajuntament no havia rebut cap sol·licitud per la celebració d’un concert de rock el dia 11 a la nit per part dels organitzadors de l’acte, però que en cas de rebre-la, no l’autoritzaria.

Davant aquesta polèmica, el grup municipal de CiU, ha presentat un escrit a l’Ajuntament de Tarragona, exigint que es garanteixi la seguretat dels ciutadans.

Recordem, com va avançar TT en primícia diumenge, que Tarragona ha estat la ciutat escollida pel partit d'extrema dreta i de caràcter racista, "Alianza Nacional", per celebrar la “Manifestación Nacional” convocada el pròxim 12 d'Octubre amb motiu del dia de la “Hispanidad”, la convocatòria que ha estat autoritzada, està prevista a les 12 del migdia a la Plaça Imperial Tarraco.

El dia anterior, el 11 d'Octubre en un lloc per determinar de la ciutat, s'ha organitzat un concert de rock amb la participació de grups d'ideologia “neonazi”, provinents de diferents punts de l'Estat i també d'Itàlia. A les dues convocatòries s'espera que assisteixin ultradretans procedents de tot l'Estat, que arribaran en diversos autocars a Tarragona.

Davant aquestes mobilitzacions, grups d'independentistes i antifeixistes, han organitzat una contramanifestació (link indymedia) el mateix dia 12 d'Octubre, a les 11,30 en l'Estàtua dels Despullats de Tarragona.

Cap comentari: