INFORMACIÓ

A l'apartat d'amunt teniu les diverses etiquetes d'aquest Blog, que us serviran per a trobar el divers material de la campanya.

Si voleu enviar-nos qualsevol article d'opinió, podeu fer-ho a: tarragonaactiva@gmail.com i serà penjat a l'apartat d'opinió.

Per Adherir-vos com a entitat a la campanya, envieu-nos un mail amb la notificació corresponent a tarragonaactiva@gmail.com

10 d’octubre 2008

12 d'octubre

El PUNT
E.F TARRAGONA..
El dia 12 d'octubre, Día de la Hispanidad, està previst que el partit d'ultradreta Alianza Nacional es manifesti pels carrers de la ciutat. Per això m'agradaria expressar la meva indignació ja que estem parlant d'un partit que no amaga en cap moment els seus enllaços amb col·lectius neonazis de tot Europa, un clar rebuig a tota classe d'immigració, etc. A la pàgina web es poden llegir un seguit de textos i comunicats amb un alt contingut xenòfob i feixista acompanyats de diversa simbologia anticonstitucional. Sincerament, després de llegir l'acte de la convocatòria i informar-me una mica, no sóc capaç de trobar cap motiu pel qual això pot arribar al punt de la legalitat. Com a ciutadà democràtic se'm posa la pell de gallina només imaginant la classe de gent que acudirà a aquesta manifestació; m'esgarrifo només de pensar què pot arribar a passar aquest cap de setmana per la zona, recordo que no fa ni tan sols un any de l'assassinat del jove antifeixista de 16 anys Carlos Palomino a mans d'un militar que acudia a una manifestació similar. Senyors polítics, tant de dretes com d'esquerres, simplement demano una mica de coherència. Crec que per adonar-se de la gravetat del fet no cal estar gaire ficat en el tema, simplement sent persona n'hi ha d'haver prou. Gràcies.