INFORMACIÓ

A l'apartat d'amunt teniu les diverses etiquetes d'aquest Blog, que us serviran per a trobar el divers material de la campanya.

Si voleu enviar-nos qualsevol article d'opinió, podeu fer-ho a: tarragonaactiva@gmail.com i serà penjat a l'apartat d'opinió.

Per Adherir-vos com a entitat a la campanya, envieu-nos un mail amb la notificació corresponent a tarragonaactiva@gmail.com

09 d’octubre 2008

No hi ha motius per tenir por, el 12 hem de sortir al carrer.

Escric aquesta carta per denunciar la campanya que polítics professionals i mitjans de comunicació han engegat per impedir que els catalans i catalanes d'esquerres sortim al carrer el proper 12 d'octubre. Ja sé que sembla estrany, i per això m'explicaré. Els mitjans de comunicació, davant els actes de repulsa al feixisme programats pel dia 12, ens intenten convèncer que aquell dia s'enfrontaran violentament dues manifestacions d'ideologies diametralment oposades. Cal desmentir aquesta falsedat i entendre perquè diuen aquesta mentida.La concentració pacífica convocada a l'estàtua dels despullats a les 11:30h, no és una concentració de cap ideologia en concret, no és una manifestació anarquista, ni independentista, ni comunista, ni violenta, ni res d'això. És una concentració pacífica, que no busca cap confrontació, oberta a tota la ciutadania, convocada per una infinitat d'associacions socials, culturals, polítiques i esportives de Tarragona. Representa un ventall molt ampli de la societat, que rebutja el feixisme, l'espanyolisme ranci i la seva violència. Si els mitjans de comunicació ens intenten convèncer de que hi haurà violència, és perquè no interessa que aquell dia centenars de persones sortim al carrer per denunciar l'espanyolisme i l'absurditat de celebrar el Día de la Hispanidad; una data que no fa més que recordar la colonització espanyola d'Amèrica Llatina, amb tots els seus assassinats i tortures, així com l'opressió nacional que patim la resta de Pobles dins l'Estat Espanyol, com el Gallec, el Basc o el Català.Volen posar-nos la por al cos i ho fan d'una manera molt subtil. El mateix alcalde de la ciutat, que tolera aquesta manifestació feixista, ens intenta atemorir dient que aquell dia mobilitzarà tota la policia existent. Així coacciona les persones adultes, que potser tenen fills i no estan disposades a córrer, perquè aquell dia es quedin a casa. ¡¡Doncs no senyor!! Volem poder sortir al carrer i expressar-nos i volem que prohibeixi la manifestació feixista ¿De què ens serveix que comparegui davant dels mitjans opinant contra el feixisme, si després no fa res per impedir-ho? Els polítics sempre us ompliu la boca però no ens enredareu.Aquell dia cal que tots i totes sortim al carrer, catalans/es, gent d'esquerres, gent que no tolerem les imposicions ni les discriminacions. Volem una concentració pacífica i massiva, i la tindrem!

Aquesta carta ens l'envia en Miquel V.G., veí de Tarragona