INFORMACIÓ

A l'apartat d'amunt teniu les diverses etiquetes d'aquest Blog, que us serviran per a trobar el divers material de la campanya.

Si voleu enviar-nos qualsevol article d'opinió, podeu fer-ho a: tarragonaactiva@gmail.com i serà penjat a l'apartat d'opinió.

Per Adherir-vos com a entitat a la campanya, envieu-nos un mail amb la notificació corresponent a tarragonaactiva@gmail.com

04 d’octubre 2008

12 d'octubre a Tarragona

El poble tarragoní vol expressar el seu rebuig, una vegada més, davant els reiteratius atacs que, de forma simbòlica o d’agressió física, provoquen grups organitzats d’ideologia feixista. El proper d’aquests es produirà el 12 d’octubre, si no l’aturem. És la convocatòria de manifestació estatal d’Alianza Nacional a la nostra ciutat.Considerem que l’administració pública ha de reaccionar contundentment, bloquejant qualsevol mena d’activitat d’aquests grups, desarticulant les seves organitzacions i prohibint qualsevol tipus de manifestació de caràcter nacionalsocialista. Entenem que no es pot ser transigent amb aquells col•lectius que fomenten l'odi al desconegut, la xenofòbia o la superioritat d'una raça envers una altra.Exigim al Govern de la Generalitat i a l’Ajuntament de Tarragona en concret, que articuli una resposta efectiva cap a la cada vegada major presència d’aquestes bandes, en comptes de discriminar i criminalitzar aquelles organitzacions i moviments socials que enfoquen la seva activitat d’acord amb uns objectius d’emancipació de les classes populars, millorant-ne així les condicions de vida i la dignitat de les persones i el poble.Considerem que és necessària una resposta unitària que en una sola veu expressi el rebuig i la disconformitat front aquest tipus d’organitzacions per part del jovent i dels moviments socials dels Països Catalans. Emplacem així al Poble Català en el seu conjunt i el moviment associatiu tarragoní per lluitar vers aquelles organitzacions que directament o indirectament fan apologia del feixisme a casa nostra.

Per tot això expressat, convoquem una concentració antifeixista del 12 d’octubre a les 11:30 a l’Estàtua dels Despullats de Tarragona.

2 comentaris:

Aloma. ha dit...

que currat el cartell!

Anònim ha dit...

Sembla que no s'hi pot fer res o no volen fer res i finalment es celebrarà tan desgraciada manifestació.
És ben trist que el que sí que és una escòria com aquesta trepitje el nostre païs.
Salutacions.