INFORMACIÓ

A l'apartat d'amunt teniu les diverses etiquetes d'aquest Blog, que us serviran per a trobar el divers material de la campanya.

Si voleu enviar-nos qualsevol article d'opinió, podeu fer-ho a: tarragonaactiva@gmail.com i serà penjat a l'apartat d'opinió.

Per Adherir-vos com a entitat a la campanya, envieu-nos un mail amb la notificació corresponent a tarragonaactiva@gmail.com

05 d’octubre 2008

Manifest

¡¡NO VOLEM NAZIS NI A CATALUNYA NI ENLLOC!!

Amb el pretext de la celebració del 12 d’octubre, l’anomenat Día de la Hispanidad, el Social-Feixisme del partit Alianza Nacional, ple de nazis, ha convocat aquest dia una manifestació a Tarragona.

En primer lloc, denunciem la permissivitat que les institucions demostren amb aquests grups polítics, clarament xenòfobs, racistes i que, a més a més, teoritzen, criden consignes i exhibeixen els seus símbols de terror nazi. És incomprensible que aquesta gent facin constantment una vertadera apologia del terrorisme, i que segueixin actuant amb impunitat.

Sabem que actuen criminalment contra la societat, agredint i assassinant alguns dels seus ciutadans i ciutadanes, en base a aquests postulats ideològics de demència i genocidi contra la humanitat.

Aquesta és una mala i perillosa gent que avui fa burla de les fosses comunes que van omplir de cadàvers les turbes de l’exèrcit franquista i que, després de quasi 70 anys, ara almenys es comencen a reconèixer com a crims execrables.

Demanem, doncs, a les autoritats competents de Tarragona, que els prohibeixin manifestar-se a la nostra ciutat.

Animem a tota la ciutadania, adults i joves, a manifestar-hi el seu rebuig i a enviar cartes als diaris, a l’Ajuntament i a la Subdelegació del Govern.

Convoquem també una concentració de protesta el mateix dia 12 d’octubre, a Tarragona, davant l’estàtua als herois de 1811 (estàtua dels despullats), a les 11:30h del matí. Cal que tots i totes sortim al carrer per deixar clar que no tolerem les manifestacions del nazisme!

Coordinadora de moviments
socials i polítics de Tarragona
Tarragona 2008

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja ho hem penjat al nostre bloc!

www.maulets.org/argentona

i hem enviat un correu perquè ho pengin a la pàgina nacional de maulets:

www.maulets.org

ànims antifeixistes!!

salut companys!

Anònim ha dit...

sois una panda de guarros.

Anònim ha dit...

y tu un malparit!!


ens veiem als carrers!!


ALIANZA NACIONAL ESCORIA!!


skinhead reus

Anònim ha dit...

allà estarem!

feixisme ni a Tarragona ni enlloc!!

Anònim ha dit...

El Connexions resta obert a divulgar qualsevol història que considereu oportuna.

PROPERAMENT FARÉ UN POST

Bona feina, amics i amigues!

tONDO rOTONDO

Pau ha dit...

Des de Girona, us desitgem molta sort en aquest atac del feixisme a la vostra ciutat. Com deien en la II república "no passaran"

Anònim ha dit...

alli esterem que es creuen aquests
feixisme aqui ni en lloc!!!
salut!