INFORMACIÓ

A l'apartat d'amunt teniu les diverses etiquetes d'aquest Blog, que us serviran per a trobar el divers material de la campanya.

Si voleu enviar-nos qualsevol article d'opinió, podeu fer-ho a: tarragonaactiva@gmail.com i serà penjat a l'apartat d'opinió.

Per Adherir-vos com a entitat a la campanya, envieu-nos un mail amb la notificació corresponent a tarragonaactiva@gmail.com

08 d’octubre 2008

Si es fa, no a la Rambla

EL PUNT
dimecres, 8 d'octubre de 2008

S.C.. Tarragona
L'Ajuntament de Tarragona continua molt pendent de la decisió que adopti la Subdelegació del Govern després que els quatre grups que hi tenen representació han mostrat el seu rebuig a la manifestació i hagin apostat clarament per la seva suspensió. A més, en l'informe tramès pel consistori tarragoní a l'ens estatal figura la petició expressa que, en el cas que es decideixi donar el vistiplau a la celebració de la concentració, aquesta no se celebri a la rambla Nova. Des de l'Ajuntament s'al·lega que aquesta és l'eix vertebrador de la ciutat i que això podria tenir efectes contraproduents. Per això s'ha recomanat que, si s'autoritza els militants d'Alianza Nacional a manifestar-se, ho facin en un recinte on «puguin estar controlats i supervisats des de tots els angles possibles», segons van explicar ahir fonts del consistori.