INFORMACIÓ

A l'apartat d'amunt teniu les diverses etiquetes d'aquest Blog, que us serviran per a trobar el divers material de la campanya.

Si voleu enviar-nos qualsevol article d'opinió, podeu fer-ho a: tarragonaactiva@gmail.com i serà penjat a l'apartat d'opinió.

Per Adherir-vos com a entitat a la campanya, envieu-nos un mail amb la notificació corresponent a tarragonaactiva@gmail.com

09 d’octubre 2008

AN hi presentarà recurs

EL PUNT
dijous, 9 d'octubre de 2008

Alianza Nacional recorrerà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) perquè considera que la Subdelegació ha retallat amb excés tant el recorregut com el temps previst per fer la manifestació tal com l'havien preparat. Segons l'autorització, la concentració sí que transcorrerà per la rambla Nova, però «només» arribarà fins a la font del Centenari, on instal·laran l'escenari per als parlaments. L'acte també començarà a les dotze i acabarà a la una, una hora i mitja menys del que havien sol·licitat. El líder d'AN a Tarragona, Vicent Vallés, lamenta la retallada, tot i que es congratula del fet que «almenys s'ha aconseguit que l'autoritzin». Des de la notificació –ahir a les tres de la tarda– el partit disposa de 48 hores per recórrer contra la decisió.