INFORMACIÓ

A l'apartat d'amunt teniu les diverses etiquetes d'aquest Blog, que us serviran per a trobar el divers material de la campanya.

Si voleu enviar-nos qualsevol article d'opinió, podeu fer-ho a: tarragonaactiva@gmail.com i serà penjat a l'apartat d'opinió.

Per Adherir-vos com a entitat a la campanya, envieu-nos un mail amb la notificació corresponent a tarragonaactiva@gmail.com

07 d’octubre 2008

A la mateixa hora n'han convocat una altra en contra

EL PUNT
dimarts, 7 d'octubre de 2008

S.C.. Tarragona
Diversos moviments socials de la ciutat i d'arreu del Camp de Tarragona ja han activat els seus mecanismes i han convocat una contramanifestació pel mateix dia, però mitja hora abans –la d'Alianza Nacional és a les 12 del migdia, a la plaça Imperial Tàrraco– a l'estàtua dels Despullats, a la rambla Nova de Tarragona. La crida es fa per internet, i la duen a terme entitats i moviments socials i cívics. Aquesta concentració, però, no la té prevista la Subdelegació del Govern, per la qual cosa no és segur que s'autoritzi. A partir de les cinc de la tarda, a la Part Alta, el col·lectiu Endavant, que agrupa part de l'esquerra independentista, també ha convocat una manifestació. Aquest grup també ha demanat l'autorització.