INFORMACIÓ

A l'apartat d'amunt teniu les diverses etiquetes d'aquest Blog, que us serviran per a trobar el divers material de la campanya.

Si voleu enviar-nos qualsevol article d'opinió, podeu fer-ho a: tarragonaactiva@gmail.com i serà penjat a l'apartat d'opinió.

Per Adherir-vos com a entitat a la campanya, envieu-nos un mail amb la notificació corresponent a tarragonaactiva@gmail.com

05 d’octubre 2008

ARA I SEMPRE, NO PASSARAN!

Tal i com , per desgràcia, ve sent costum, el proper dia 12 d'octubre diverses agrupacions feixistes han tornat a convocar actes a diversos llocs del nostre país, el més important d’ells, a Tarragona. No obstant això, com van fer en anys anteriors, enguany han decidit fer una convocatòria de caràcter estatal que pretén tenir major ressò mediàtic i major presència als nostres carrers. Aquests actes compten amb el beneplàcit i la complicitat de l'Ajuntament de Tarragona i del Departament d'Interior, que amb la seva permissivitat donen suport i ales a aquest tipus de col•lectius. És per tot això que, com cada any, però amb major insistència, hem de sumar-nos a la campanya i a les convocatòries contra aquests col•lectius d'extrema dreta i neofeixistes. No permetrem que aquests actes es realitzin impunement. Si continuem passius, tolerant que els seus actes i agressions (Ruben, Carlos, Roger i molts/es altres companys i companyes) succeeixin lliurement pels nostres pobles i els nostres barris, serem còmplices del seu creixement .Per això fem una crida de manera unitària a mostrar el rebuig rotund a l'extrema dreta i als feixistes i a denunciar la permissivitat i complicitat de moltes institucions.Concentració diumenge dia 12 d'Octubre a les 11.30 h a l’estàtua dels Despullats de Tarragona.ARA I SEMPRE, NO PASSARAN!!!