INFORMACIÓ

A l'apartat d'amunt teniu les diverses etiquetes d'aquest Blog, que us serviran per a trobar el divers material de la campanya.

Si voleu enviar-nos qualsevol article d'opinió, podeu fer-ho a: tarragonaactiva@gmail.com i serà penjat a l'apartat d'opinió.

Per Adherir-vos com a entitat a la campanya, envieu-nos un mail amb la notificació corresponent a tarragonaactiva@gmail.com

10 d’octubre 2008

L’Ajuntament accepta amb resignació la decisió de la Subdelegació, mentre que Alianza Nacional presentarà un recurs davant el Tribunal Superior de Jus

TotTarragona.cat
Pitu Tarrasa :: 09/10/2008 :: 18:30h


Tant l’equip de govern com l’oposició, han acceptat amb resignació, la decisió de la Subdelegació del Govern d’autoritzar la manifestació d’Alianza Nacional d’aquest diumenge.

Els diferents grups municipals entenen que legalment a la Subdelegació no li ha quedat altre remei, que autoritzar aquest convocatòria “neofeixista”, expressant que ara la màxima preocupació és garantir la seguretat ciutadana. En aquest sentit, la Guàrdia Urbana i la Policia Nacional, establiran un dispositiu especial des del dia abans i fins després de les manifestacions autoritzades pel dia 12, a les dotze del migdia per Alianza Nacional i a les 17 hores pel col·lectiu antifeixista Endavant. El grup municipal de CiU ha afegit que les despeses extraordinàries ocasionades pel desplegament de la Guàrdia Urbana, haurien d’anar a càrrec de la Subdelegació.

Per la seva part, Alianza Nacional, davant de la “limitació” realitzada per la Subdelegació quant al recorregut i la durada de la manifestació (recorregut des de la Plaça Imperial Tarraco fins a la Font del Centenari i durada d’una hora) pensa presentar un recurs davant la Sala del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ja que creu que amb aquest decisió, es retallen sense cap justificació els seus drets.

Per últim, en declaracions a TT, Vicente Vallés, delegat de Tarragona d’Alianza Nacional, ha denunciat que en les darreres hores havia rebut diverses amenaces de mort.