INFORMACIÓ

A l'apartat d'amunt teniu les diverses etiquetes d'aquest Blog, que us serviran per a trobar el divers material de la campanya.

Si voleu enviar-nos qualsevol article d'opinió, podeu fer-ho a: tarragonaactiva@gmail.com i serà penjat a l'apartat d'opinió.

Per Adherir-vos com a entitat a la campanya, envieu-nos un mail amb la notificació corresponent a tarragonaactiva@gmail.com

10 d’octubre 2008

Alianza Nacional considera que la retallada de temps i espai de la manifestació a Tarragona vulnera els seus drets

El grup d'extrema dreta Alianza Nacional (AN) lamenta les acusacions de 'provocadors d'aldarulls' abans dels fets, i assegura que no ha provocat problemes en cap de les seves manifestacions anteriors

10/10/2008 09:03

En un comunicat, AN ataca directament els grups d'esquerres i independentistes que tenen previst fer una contramanifestació, a qui titlla de 'delinqüents' que 'només tenen com a únic discurs l'amenaça, el greuge i la realització d'actes delictius per expressar la seva ràbia davant d'opcions polítiques legals i cada cop més aplaudides pel poble'.

La petició inicial del partit ultra era de dues hores i mitja i el recorregut començava a la Plaça Imperial Tárraco i finalitzava al Balcó del Mediterrani, on tres membres d'AN tenien previst fer un discurs. La subdelegació del govern estatal els ha reduït el temps a una hora i el recorregut arribarà a mitja Rambla Nova, a la cantonada amb Ramón i Cajal (a la Font del Centenari). Per tant, la manifestació començarà a les dotze del migdia i finalitzarà una hora més tard.