INFORMACIÓ

A l'apartat d'amunt teniu les diverses etiquetes d'aquest Blog, que us serviran per a trobar el divers material de la campanya.

Si voleu enviar-nos qualsevol article d'opinió, podeu fer-ho a: tarragonaactiva@gmail.com i serà penjat a l'apartat d'opinió.

Per Adherir-vos com a entitat a la campanya, envieu-nos un mail amb la notificació corresponent a tarragonaactiva@gmail.com

08 d’octubre 2008

«Abans que la nostra, primer s'hauria de desautoritzar la contramanifestació»

EL PUNT
dimecres, 8 d'octubre de 2008

S.C.. Tarragona

Vicent Vallés va concórrer com a cap de llista del partit Alianza Nacional per la demarcació en les eleccions generals del 9 de març, i també a la ciutat de Tarragona en les municipals del maig del 2007. Amb vistes a la manifestació convocada pel seu partit Vallés, de 34 anys, casat i amb tres fills i qualificat com a «militant exemplar» per la formació ultradretana, va insistir que en la concentració de diumenge «tan sols celebrarem la diada nacional espanyola», i que en cap cas «s'exhibirà cap símbol feixista ni tampoc cap bandera preconstitucional perquè només n'hi haurà d'Espanya i de Catalunya». Vallés va reiterar que el marc de la jornada és totalment festiva, igual que a Catalunya durant la diada de l'Onze de Setembre: «Jo sóc tarragoní i català de moltes generacions, però també sóc espanyol i crec que aquest dia està destinat a celebrar l'espanyolisme, però no el feixisme.»

El militant d'AN va demanar respecte per als que vulguin concentrar-se diumenge vinent a les dotze del migdia a la Imperial Tàrraco, tot destacant: «Mai no hi ha hagut cap aldarull durant les nostres manifestacions. A més, vull convidar tota la gent de Tarragona que s'hi sumi.» Respecte de les mostres de rebuig que han anat apareixent en els darrers dies al fet que se celebri la manifestació a Tarragona, Vallés va matisar: «Nosaltres tenim dret i el permís, cosa que no tenen els que estan convocant les contramanifestacions.» En aquesta línia, considera: «Abans que suspendre i desautoritzar la nostra, caldria fer el mateix amb tots els grups independentistes, que són els que estan creant més polèmica al voltant de tot.» A més, amb referència a aquests últims, va ironitzar: «A diferència d'ells, nosaltres no ens dediquem a cremar contenidors.»



TARRAGONA, L'EXEMPLE
Vallés es va mostrar satisfet i congratulat perquè el seu partit hagi decidit que la manifestació central del 12 d'octubre se celebri a Tarragona: «Fins ara sempre es feia en ciutats grans, però ara hem aconseguit que es faci a Tarragona i segur que l'any que ve l'organitzarem a alguna altra ciutat.» Quant a l'existència d'Alianza Nacional a les comarques tarragonines, Vallés va explicar: «Ja no tenim seu física perquè som un partit molt petit, però totalment legal.»

Després que va insistir en el tarannà pacifista de la trobada de diumenge, Vicent Vallés va defensar el seu company de partit Pedro Cuevas, que va formar part de la llista d'AN per Xiva, al País Valencià, en els darrers comicis al Congrés dels Diputats, tot i estar acusat d'assassinar el jove valencià Guillem Agulló. Vallés va recordar que «va ser en defensa pròpia i ja va pagar el seu deute a la societat», amb referència als 4 anys –va ser condemnat a 14– que va passar a la presó. Vallés va afegir que «també molta gent dóna suport a Batasuna i molts dels que estaven a Terra Lliure, quan es va dissoldre, llavors van passar a ERC».

5 comentaris:

tarragonaactiva ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=fo4nROgP2Hg aquí teniu proves materials, que cadascu en tregui les conclusions corresponents.

tarragonaactiva ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=lxm5JHfbmCY&feature=related i més

Anònim ha dit...

L'assassí de Guillem Agulló, desfilant per Tarragona, amb el permís de la subdelegació?????

Anònim ha dit...

Com poden ser tant hipòcrites!

Fixeu-vos en el discurs del líder d'Alianza Nacional! Resulta que el seu partit és l'únic pertit ultra que reconeix obertament que és racista i que pretén unificar totes les organitzacions feixistes, nacionalsocialistes... curiosament han retirat el manifest que els definia ideologicament de la seva web. si hi entreu no es pot descarregar tot i que conserven una bandera amb la celtica.

pel que es veu comencen a fer el teatre que fan Democracia Nacional o España 2000, partits ultres que es disfrassen amb vocabulari enmascarador, però que un cop et passeges pels seus foros d'internet hi veus el mateix racisme que aquesta gent fins avui defensaven a cara destapada.

i una antre cosa. tots aquests partits han provocat a base d'asesinats moltes més morts que eta. sé que la comparació no és molt afortunada perqué ni uns ni altres, peró fixeu-vos en com s'aplica la llei i en com els assassins en qüestió solen rebre penes ridicules. normalment només coneixem els casos com el de Guillem Agulló o Roger Alber o Carlos Palomino perqué van provocar polèmiques, la premsa té una responsabilitat en tot això. el llibre "històries del 6" ilustra molt bé els vincles policia-grups d'extrema dreta, tot i que crec que no toca el tema de la permisivitat dels jutges. el seu autor està amenaçat, no sé si el tindràn els de productes de la terra.

lo de suavitzar el llenguatge, tornant a AN, obviament ho fan per aconseguir que españolistes de tarragona i algún que altre despistat que no tenen contacte amb el món ultra vagin a la seva mani.

en fi. estic molt indignada. fem-ne difusió. actuem. ara o mai.

Anònim ha dit...

Quin fàstic!
I el Ballesteros que surt dient que no vol aldarulls? Doncs era tan fàcil com prohibir la mani dels tocinos aquests.

Els que anem a la contra mani, no caure en provocacions, i evitar i anular infiltrats agitadors.

No caiguem en lo que la premsa vol.
Que vegin qui son els delinqüents i la xusma.